Estelada blava - Amb betes


Tria una mida:


Afegir al cistell

Estelada blava - Amb betes
Estelada blava - Amb betes - 2
Estelada blava - Amb betes - 3
Estelada blava - Amb betes - 4

Feta 100% a Catalunya. Editada amb la proporció del triangle, barres i estel passant tots els controls oficials de www.reeixida.cat.

Les primeres notícies de la Bandera independentista són una foto i un escrit del 1908. A partir del 1918 Vicenç Albert Ballester la comença a usar amb el disseny actual.

Gràcies a la feina feta per la Comissió Centenari de l'Estelada per tal d'explicar-ne el seu origen i els protagonistes que l'envolten al llarg de la història, l'any 2008 140 ajuntaments catalans la penjaren als seus balcons i les ciutats de Vic, Barcelona i Girona tenen dedicada una plaça al seu creador, Vicenç Albert Ballester.

Especificacions tècniques:

Teixit: La composició del teixit és 100% polièster, teixit amb 3 pintes de telar, formant una malla entrellaçada que fa més resistent el teixit. El gramatge és de 120 gr/m2.

Tint: El tint utilitzat és el dispers i un cop estampat es sotmet a alta pressió i temperatura per a que reaccioni i assoleixi el màxim rendiment en coloració. És un tint altament resistent a la fricció i conserva les propietats del teixit, com la flexibilitat i brillantor.

Confecció: Disposa de 2 betes als 2 extrems superiors per poder penjar-la.