Estelada blava - Màstil


Tria una mida:


Afegir al cistell

Estelada blava - Màstil
Estelada blava - Màstil - 2
Estelada blava - Màstil - 3
Estelada blava - Màstil - 4

Feta 100% a Catalunya. Editada amb la proporció del triangle, barres i estel passant tots els controls oficials de www.reeixida.cat.

Les primeres notícies de la Bandera independentista són una foto i un escrit del 1908. A partir del 1918 Vicenç Albert Ballester la comença a usar amb el disseny actual.

Gràcies a la feina feta per la Comissió Centenari de l'Estelada per tal d'explicar-ne el seu origen i els protagonistes que l'envolten al llarg de la història, l'any 2008 140 ajuntaments catalans la penjaren als seus balcons i les ciutats de Vic, Barcelona i Girona tenen dedicada una plaça al seu creador, Vicenç Albert Ballester.

Especificacions tècniques:

Teixit: La composició del teixit és 100% polièster, teixit amb 3 pintes de telar, formant una malla entrellaçada que fa més resistent el teixit. El gramatge és de 120 gr/m2.

Tint: El tint utilitzat és el dispers i un cop estampat es sotmet a alta pressió i temperatura per a que reaccioni i assoleixi el màxim rendiment en coloració. És un tint altament resistent a la fricció i conserva les propietats del teixit, com la flexibilitat i brillantor.

Confecció: Totes les banderes tenen doble costura per major resistència. La mides de 1,5m x 1m i 2,4m x 1,6m tenen trensilla i anelles. Per mides superiors a les anteriors s’ha optat per un anclatge de cinta de nylon, que li proporciona una gran resistència d'anclatge.

Recomanacions: Si pengeu la bandera en un màstil, us aconsellem que el lateral de la bandera sigui aproximadament 1/3 de l'alçada total del màstil.Amb el temps i segons l'exposició a forts vents els reforços de final de bandera poden deteriorar-se. És convenient reparar-la tallant els últims centímetres malmesos i confeccionant una nova vora. Les banderes ja tenen uns centímetres extres per poder fer aquesta reparació i augmentar així la seva durabilitat.